Copywriting

Heb jij krachtige content nodig voor jouw website, zoals nieuwe webteksten, klantcases, artikelen of blogs?
Wil je een persbericht versturen of jouw eigen teksten laten nalezen? Ik neem het schrijfwerk uit handen en voorzie je van frisse teksten.

Copywriting

Ik schrijf frisse en overtuigende teksten die aansluiten bij jouw doel én doelgroep. Denk aan (nieuws)artikelen, blogs, interviews of klantcases voor websites, nieuwsbrieven, mailings of brochures.

Webteksten

Kort en bondig vertellen wie je bent, wat je doet én waarom je dat doet kan best lastig zijn. Ben je bezig met een nieuwe website en wil je die voorzien van nieuwe webteksten?  Voor verschillende branches schrijf of redigeer ik (bestaande) webteksten.

Persberichten

Een persbericht is een tekst apart. Dagelijks ontvangen redacties talloze persberichten. Hoe val je dan op? Met een persbericht wat vlot leest én waarin het doel in één oogopslag duidelijk is. Lastig? Laat mij het voor je schrijven. 

Redactionele / journalisatieke artikelen

Naast persberichten schrijf ik ook andere journalisatieke teksten, zoals interviews, reportages of recensies. Dit combineer ik met mijn passie voor fotografie om er sprekend verhaal van te maken. 

Tekstredactie

Heb je zelf een tekst geschreven, maar zie je door de bomen het bos niet meer? Ik kijk er naar met een frisse blik en zet de puntjes op de 'i'. Zo let ik op taal- en spelfouten, grammatica en een logische (tekst)opbouw, zodat de tekst lekker weg leest.

Schrijfwerk uit handen geven? Neem contact met me op.