FollowFox

Copywriting | Reportagefotografie | Tekst- en beeldredactie

Nienke Meijs van Red on- en offline content creatie is oprichter van FollowFox. FollowFox zet letterlijk alle leuke plekken van Nijmegen op de kaart: offline met FollowFox de kaart – een stadsplattegrond met 70+ Nijmeegse hotspots – en online op www.followfox.nl. De kaart verschijnt 1 keer per jaar en is gratis mee te nemen bij de 70+ hotspots die op de kaart staan. Online publiceert de redactie iedere week redactionele artikelen om bezoekers én bewoners te informeren over de hotspots, leuke evenementen, maar ook originele inspiratie voor een dag- of weekendavontuur in Nijmegen.

Als eindredacteur schrijf ik over de nieuwste Nijmeegse hotspots, de leukste things-to-do and -see in de stad, ik interview ondernemers en doe research. Ik fotografeer reportages voor bij de artikelen en verzorg de beeldredactie. Zowel voor de website als de FollowFox social media.

Naast het redactionele werk, ondersteun ik Nienke bij de doorontwikkeling van FollowFox. En met succes! De artikelen bereiken steeds meer mensen (tussen de 3.000 en 30.000) en de Nijmeegse ondernemers willen meer en meer met FollowFox samenwerken. De online community is op Facebook gegroeid naar 3.100 fans en op Instagram naar bijna 1.600 volgers! Ook is FollowFox inmiddels de vaste 'blogger' voor de Nijmeegse cityguide op #nsfavourites.

Frisse teksten of foto's nodig?
Neem contact met me op.