Referenties

Ella Verhagen

Wat is het fijn om een vakvrouw aan het werk te zien. Na een kort gesprek heeft Judith de kern al in haar vingers. Zij maakte van mijn 'bedoelingen' een leesbare tekst voor de website van massagepraktijk Met Zonder Handen. Bedankt Judith!

Bekijk website

Jacco Buisman

Judith is binnen de Green Business Club Utrecht in haar rol als programmamanager de motor van de club. Ze zorgt er niet alleen voor dat alles qua actie- en programmapunten geregeld  en gecommuniceerd wordt, maar vindt het belangrijk dat daarbij ook de onderlinge sfeer hoog blijft.

Bekijk project

Susanne Sterkenburg

Judith en ik werken veel samen aan uiteenlopende projecten: van copywriting en brainstorms tot de organisatie van evenementen. Judith is snel, to-the-point, schrijft sterke teksten en houdt altijd de planning scherp in de gaten. Ze heeft veel kennis van zaken en met haar enthousiasme en creativiteit zorgt zij altijd voor een perfect eindresultaat.

Nienke Meijs

Judith is de perfecte onmisbare rechterhand. Ze weet feilloos teksten te voorzien van een bulletproof NL-vinkje, heeft 24/7 voor ogen wat er nog op de FollowFox to-do lijst staat. Ze zit vol creatieve ideeën, schrijft de leukste teksten én schiet daarnaast ook nog het perfecte plaatje.

Bekijk project

Sander Verwoert

Judith is vrolijk, enthousiast, betrokken, doelgericht en betrouwbaar. Ze heeft van mij portretfoto's gemaakt én mijn zakelijke website een communicatieve boost gegeven!

Bekijk website

Coen Flach

Bedankt voor de fijne samenwerking. Qua organisatie en communicatie heb je veel voor ons uit handen genomen. We kunnen terugkijken op een heel geslaagde editie van de Articulate Gebruikersdagen. Volgend jaar schakel ik je graag weer in!

Bekijk project

Mireille Vaal

Ik heb Judith ingehuurd om een lastig project op poten binnen de Radboud Universiteit op te zetten. Dat deed ze met verve. Ondanks de tegenslag die ze soms had, bleef ze proberen om het project handen en voeten te geven. Op een hele aimabele manier en zonder haar geduld te verliezen. Ze is precies, bezit een gezonde mate van perfectionisme en heeft oog voor detail.

Tim Schoonhoven

Vóór Judith communiceerden we online niet bijzonder sterk. Judith heeft ons meegenomen in haar strategische visie op marketing communicatie en deze visie vervolgens ook operationeel uitgewerkt. Als organisatie hebben we daardoor een transitie doorgemaakt waardoor we meer verbonden zijn met onze wereld. De heldere, duidelijke communicatie van Judith doet haar bedrijfsnaam eer aan: Friss Communicatieprojecten.